Головна

Видео YouTube



                                                                                            


                                                                                               "Салют Перемоги" чекає гостей        

Усіх, хто до нас завітає.

Це справжня "Країна маленьких людей", 

У місті, що звуть Миколаїв. 



Все починається з дитинства. У кожного є два береги: той від якого людина відпливає і той, до якого вона неодмінно має причалити. На  цій довгій дорозі зустрічаються чимало інших – берег Надії, берег Віри, берег Любові. Однак, де б не зупинилась людина, їй неодмінно світитиме той найперший берег – берег Дитинства. А свої перші свідомі кроки кожна дитина починає з першої сходинки берега дитинства – з дитячого садка.

Педагогічний колектив дошкільного навчального закладу № 5 добре це усвідомлює і турбується, щоб перебування малечі в садочку було світлим і радісним, піклується про формування особистості кожної дитини, намагається розкрити її творчий потенціал, здібності.
 

    Двадцять вісім років садок радісно зустрічає малят та батьків. Понад 400 дошкільнят віком від 2 до 6 років, обігрітих теплом та материнським піклуванням, виховуються групах санаторного типу. Режим  роботи дошкільного закладу - 12  годин,  а  щоб  задовольнити  потреби  батьків, відкриті  цілодобові  групи, функціонують групи компенсуючого типу для дітей з вадами мовлення або з затримкою психічного розвитку. Для задоволення інтересів дітей організовані заняття в гуртках: хореографічний, вокальний, з англійської мови, з валеології, з образотворчого мистецтва. Навчально-виховний процес забезпечують  82 працівника: з них 3 медичні сестри, 2 лікаря, 42 педагога.

 
  

З моменту відкриття садочку очолює творчий колектив «Відмінник освіти України», нагороджена  нагрудним знаком «Софія Русова»,  Іванова Віра Андріївна. Керівник створює атмосферу творчого пошуку та умови для впровадження інноваційних ідей у педагогічному колективі.  Головною метою працівників є виховання свідомих громадян української держави, формування особистості кожного вихованця, становлення його фізичного і морального здоров'я.

Але головною оцінкою нашої роботи є порозуміння з батьками вихованців, визнання ними нашого авторитету, повага та бажання приймати участь у житті садочка. Батьки разом з педагогами і дітьми завжди беруть участь у щорічних міських спортивних заходах:  «День олімпійського бігу», «Сюрпризіада», «Веселі старти» та посідають призові місця. На спортивні досягнення впливають  кваліфіковане медичне обслуговування, отримання фізіотерапевтичних процедур,  збалансоване чотириразове харчування, заняття фізкультурою та спортом.

Щороку ми разом з родинами беремо участь у міських заходах: святкуванні Дня міста, Великодня, Дня знань, на яких презентуємо художні вироби, поробки, методичні посібники, свої творчі знахідки.

Випускники нашого закладу успішно адаптуються до шкільного життя, багато з них стають переможцями олімпіад. Пишаємося нашими танцюристами, спортсменами, музикантами. Ми завжди слідкуємо за подальшим життям наших малят, підтримуємо зв’язки з сім’ями. Найвищою нагородою педагогу за його роботу є пам’ять людини про «першу сходинку берега дитинства» - дитячий садок «Салют Перемоги».


До відома батьків


 
Comments