Миколаївська загальноосвітня школа І-ІІІ ступенів №14 імені Героя Радянського Союзу Пшеніцина Г.О.
  •  
  •  
  •  

Школа – це дух, пам'ять, традиції, наступність поколінь

Чотирнадцята, рідна школо…

В твоїх стінах і затишно й тепло.

Тут себе почуваєш, як вдома,

Тобі раді тут, знаєш напевно.

27 жовтня 2017 року в Миколаївській загальноосвітній школі І-ІІІ ступенів № 14 відбулось урочисте та щире святкування 50-річного ювілею. Як зауважила директор школи Лариса Леонідівна Джуган, навчальних закладів, які мають такий поважний вік, в нашому місті не так багато. Тому ця дата не могла залишитися непомітною.

На святі були присутні гості: депутат Миколаївської міської ради Крісенко О.В., головний спеціаліст відділу координації діяльності загальноосвітніх навчальних закладів управління освіти Миколаївської міської ради Калініченко Т.Є., завідуюча ДНЗ № 131 Штока В.К., завідуюча філією бібліотеки для дорослих № 10 Астахова Л.І., директор міської станції юних натуралістів Ярошенко Н.Г. та ті, хто переступив поріг нової школи першокласником у 1967 році. Найпочеснішими гостями свята стали ветерани педагогічної праці. В ході заходу було згадано тих, хто очолював навчальний заклад - директорів, їх заступників, згадано вчителів, випускників школи, які стали відомими людьми міста та країни, наголошено про славні сторінки історії школи. Згадали й тих, хто пішов у вічність. За 50 років існування школи 2270 учнів отримали атестати про повну загальну середню освіту. Сьогодні в рідній школі працюють вчителями дев’ять її випускників.

Наша школа сьогодні - це талановиті, мудрі, життєрадісні, сповнені вірою в майбутнє і в успіх своєї праці вчителі, які плекають щасливий світ дитинства. З ювілеєм, рідна школо!

/Files/images/sayt/DSC_0031.JPG/Files/images/sayt/DSC_0048.JPG/Files/images/zustrch_vesni/DSC_0061.JPG/Files/images/zustrch_vesni/DSC_0066.JPG/Files/images/zustrch_vesni/DSC_0082.JPG/Files/images/zustrch_vesni/DSC_0101.JPG/Files/images/zustrch_vesni/DSC_0097.JPG/Files/images/zustrch_vesni/DSC_0062.JPG/Files/images/zustrch_vesni/DSC_0117.JPG/Files/images/zustrch_vesni/DSC_0119.JPG/Files/images/zustrch_vesni/DSC_0143.JPG/Files/images/zustrch_vesni/DSC_0156.JPG/Files/images/zustrch_vesni/DSC_0183.JPG/Files/images/zustrch_vesni/DSC_0185.JPG/Files/images/zustrch_vesni/DSC_0197.JPG/Files/images/zustrch_vesni/DSC_0249.JPG/Files/images/zustrch_vesni/DSC_0199.JPG/Files/images/zustrch_vesni/DSC_0236.JPG

Прес-центр школи




Миколаївщина – мала Батьківщина,

Найкраща в світі, дорога земля.

Для нас вона – як матінка єдина,

Її степи, і ріки, і поля!

У Миколаївській ЗОШ №14 відбувся флешмоб «Миколаївщина -80», присвячений 80-ій річниці заснування Миколаївської області. У підготовці та проведенні святкового заходу брали участь учні 2-11 класів. Глядачами були педагогічний та учнівський колективи. Під час флешмобу школярі представили цікаву інформацію та низку фото і відео про наймальовничіші місця Миколаївщини – Мигію, Бузький гард, Актівський каньйон, Ольвію, Кінбурську косу, Тилігульський лиман та Трикратський ліс. Учні з цікавістю спостерігали за чарівними краєвидами Миколаївщини і були вражені захоплюючими місцями рідного краю.

/Files/images/foto_svyato/1.jpg/Files/images/sayt/2 z.jpg

Прес-центр школи




До уваги батьків та учнів!

/Files/images/znak.gif30 серпня 2017 року о 9.00 відбудеться пробна посадка учнів 1-11-х класів.




Щаслива пора – канікули!

Літо,сонце, рух, розваги -

Беремо все до уваги!

Сміх дітей чутно на лузі,

Табір скликав в школі друзів!

Триває відпочинок юних школярів у пришкільному відпочинковому таборі «Сонячний» при Миколаївській загальноосвітній школі І-ІІІ ступенів №14. 45 учнів 1-6-х класів мають змогу відпочити в колі своїх друзів, взяти участь в різноманітних конкурсах, спортивних змаганнях, вікторинах .

Рухливі ігри на повітрі, ігри - знайомства, конкурс малюнків на асфальті «Краса навколо нас», аукціон знань,конкурси «Майстер слова», «Збираємо пазли », читців гумористичних віршів, поробок з природного матеріалу, малюнків «Мої улюблені тварини», вікторина «Упіймай казку!» дають можливість дітям проявити власні здібності, розширити коло інтересів та друзів.1 червня вихованці табору очікували зустрічі з природою «В країні дитячої творчості» на Міській станції юних натуралістів, а 7 червня відбувся День знайомства з патрульною поліцією, під час якої діти не тільки пригадали правила дорожнього руху, а й познайомилися з багатьма дорожніми знаками та дізналися про діяльність патрульних поліцейських.

Попереду в таборі на дітей чекають День Казки, заходи до Дня Конституції України, бесіда «Що таке стихійне лихо?», гра-мандрівка « Невідомі острови». Діти отримують позитивні емоції, захоплюючі враження, основи культури поведінки в колективі.

Чарівне сонячне літо триває!

/Files/images/tabr/1.jpg/Files/images/tabr/2.jpg/Files/images/tabr/3.jpg/Files/images/tabr/4.jpg/Files/images/tabr/5.jpg/Files/images/tabr/6.jpg

Прес-центр школи




Шановні відвідувачі сайту!

Звертаємо вашу увагу, що в розділі "Семінари, конференції, педради" розміщено звіт директора школи за 2016-2017 навчальний рік.




Шановні відвідувачі сайту!

Звертаємо вашу увагу, що в розділі "Семінари, конференції, педради" розміщено накази "По переведення учнів 1-8, 10-х класів до наступних класів" та "Про закінчення учнями основної школи та переведення до 10-го класу"




Шановні відвідувачі сайту!

Пропонуємо вашій увазі Концепцію нової української школи. Документ пройшов громадські обговорення і ухвалений рішенням колегії Міністерства освіти і науки України 27.10.2016.

Ознайомитись з документом ви зможете в рубриці "Для вас, батьки!" (у вкладених файлах).




До уваги батьків та учнів!

/Files/images/znak.gif

На підставі розпорядження міського голови від 18.04.2017 №111-р, наказу управління освіти від 18.04.2017 №245 у зв’язку з погіршенням погодних умов, неналежним температурним режимом у навчальних закладах міста з метою збереження здоров’я та життя дітей та молоді 20-21 квітня 2017 буде призупинено навчально-виховний процес у загальноосвітніх і позашкільних навчальних закладах міста Миколаєва.

Адміністрація Миколаївської ЗОШ № 14 просить батьків бути уважними до безпеки життєдіяльності дітей під час вимушеного призупинення занять.




Козацькому роду нема переводу!

(національно-етнографічне родинне свято в Миколаївській ЗОШ № 14)

25 березня 2017 року в Миколаївській загальноосвітній школі І-ІІІ ступенів № 14 з метою залучення учнів до джерел національної історії та культури, сприяння патріотичному вихованню, осмисленню себе як частини великого українського народу, загартовування учнів фізично і морально відбулося родинне свято вихідного дня, організоване ГО «Територіальна Козацька громада Корабельного району м. Миколаєва» на чолі з отаманом Вітовсько-Богоявленської паланки Корабельного району Сергієм Параскуном та берегинею Антоніною.

Учням та їх батькам було запропоновано взяти участь у спортивних козацьких змаганнях, майстер-класах з писанкарства, плетіння, володіння зброєю.

Учні з нетерпінням чекатимуть наступної зустрічі з козаками, які вже стали доброю традицією у нашій школі.

/Files/images/foto_svyato/DSC03373.JPG/Files/images/foto_svyato/DSC03375.JPG/Files/images/foto_svyato/DSC03380.JPG/Files/images/foto_svyato/DSC03383.JPG/Files/images/foto_svyato/DSC03402.JPG/Files/images/foto_svyato/DSC03406.JPG/Files/images/foto_svyato/DSC03418.JPG/Files/images/foto_svyato/DSC03424.JPG




Зустрічаймо весну!

(українські народні традиції в Миколаївській ЗОШ № 14)

Благослови, мати,

Весну закликати!

Весну закликати,

Зиму проводжати!

24 березня 2017 року в Миколаївській загальноосвітній школі І-ІІІ ступенів № 14 відбулося «Свято зустрічі весни» для учнів 1-11-х класів, яким було завершено загальношкільну колективну творчу справу «Зустрічаймо весну!». Національна культура і національні традиції набувають великого значення у вихованні юних громадян нашої держави. Тож, поринаючи у музичні, поетичні, етнографічні та культурні мотиви веснянкових переспівів, діти доторкнулися до найцінніших національних скарбів.

Учасники концерту підготували музичні, літературні та хореографічні композиції, співали веснянки та водили хороводи. Допомогу в підготовці і проведенні заходу надали батьківські комітети класів, які виготовляли разом з дітьми костюми, прикрашали залу.

Подібні заходи допомагають розвинути інтерес дітей до історії країни, її звичаїв, обрядів українського народу, виховувати любов до людей, поезії, музики, природи, пісні та проявити творчі здібності учнів.

/Files/images/foto_svyato/2.JPG/Files/images/foto_svyato/3.JPG/Files/images/foto_svyato/4.JPG/Files/images/foto_svyato/5.JPG

Прес-центр школи




Спортивне свято «Поклик джунглів»

З метою розвитку інтересу до фізичної культури та спорту, виховання усвідомленої мотивації на необхідність фізичної активності у Миколаївській ЗОШ №14 відбулося спортивно - розважальне свято «Поклик Джунглів». Відкритий захід серед учнів 3-4 класів підготувала і провела вчитель фізичної культури Дорошенко С.П. На свято було запрошено вчителів фізичної культури шкіл Корабельного району.

У змаганнях взяли участь 28 учнів початкової школи, яких було поділено на 4 команди: «Пантери», «Мавпи», «Тигри», «Квакі». Кожна команда мала змогу проявити увагу, спритність, кмітливість та командну згуртованість в естафетах, грі з м’ячем. Вболівальники вітали свої команди заздалегідь підготовленими плакатами та примовками. Сольними творчими виступами порадували учень 6-А класу Витріщак Дмитро та учениця 3-А класу Чудновцева Софія.

Журі, представлене радою джунглів, оцінювало не тільки гру команд, а й підготовку емблем та девізів.

По завершенні змагання всі команди було нагороджено солодкими подарунками.

Подібні масові оздоровчі, фізкультурні і спортивні заходи, спрямовані на широке залучення учнів до регулярних занять фізичною культурою і спортом, сприяють зміцненню їх здоров'я, підвищенню розумової і фізичної працездатності .

Дуже швидко час злетів,

Швидко пройшли змагання,

Переможцям усім нашим

Щирі побажання!

/Files/images/foto_svyato/DSC_1725.JPG/Files/images/foto_svyato/DSC_1725.JPG/Files/images/foto_svyato/DSC_1727.JPG/Files/images/foto_svyato/DSC_1731.JPG

/Files/images/foto_svyato/DSC_1741.JPG/Files/images/foto_svyato/DSC_1763.JPG/Files/images/foto_svyato/DSC_1775.JPG/Files/images/foto_svyato/DSC_1802.JPG/Files/images/foto_svyato/DSC_1807.JPG/Files/images/foto_svyato/DSC_1818.JPG/Files/images/foto_svyato/DSC_1856.JPG/Files/images/foto_svyato/DSC_1872.JPG/Files/images/foto_svyato/DSC_1895.JPG/Files/images/foto_svyato/DSC_1899.JPG/Files/images/foto_svyato/DSC_1949.JPG/Files/photogallery/763/DSC_1954.JPG/Files/photogallery/763/DSC_2008.JPG/Files/photogallery/763/DSC_2014.JPG/Files/photogallery/763/DSC_2024.JPG/Files/photogallery/763/DSC_2037.JPG

Прес-центр школи




/Files/images/znak.gif


До уваги батьків та учнів!


З 20.02.2017 в закладі відновлюється навчально-виховний процес ​

Адміністрація школи



ЛАСКАВО ПРОСИМО!

Раді вітати Вас на сайті нашого освітнього закладу!

/Files/images/sayt/1.jpg










Дякуємо, що завітали до нас!

Сподiваємось, що Вам буде цiкаво познайомитися з життям нашої рiдної школи, ми станемо друзями i Ви будете нашими постiйними відвідувачами.





Вкладення

Заходи

У цьому розділі немає заходів.

Всi заходи

Опитування

Хто відвідував наш сайт?

Календар

Попередня Листопад 2017 Наступна
ПВСЧПСН
 12345
6789101112
13141516171819
20212223242526
27282930