Пожежний катер Торпедний катер Канонерський човен “Кореєць” Лоцманський корабель Крижані перегони
Підсумки конкурсу “Космічні Фантазії”.

Підсумки конкурсу “Космічні Фантазії”.

В рамках проведення обласного заочного гуманітарного конкурсу «Космічні фантазії» серед учнів позашкільних навчальних закладів», з метою активізації різноманітних форм з вихованцями позашкільних навчальних закладів, що спрямовані на інтелектуальний та духовний… Read more »

Увага! Діти на дорозі.

Увага! Діти на дорозі.

Дитячий травматизм на автодорогах є однією з глобальних проблем сучасності. Нерідко діти та підлітки в силу свого віку нехтують елементарними правилами безпеки, а це, у свою чергу, призводить до трагічних… Read more »

З Днем народження, улюблене місто!

З Днем народження, улюблене місто!

В рамках святкування 341- ї річниці заснування міста Первомайська, з метою збереження національно-культурних традицій, розвитку художніх промислів і ремесел, утвердження національних та історичних традицій, виховання в дітей та учнівської молоді… Read more »

INTERPIPE TECH FEST – 2017

INTERPIPE TECH FEST – 2017

З 15 по 18 вересня 2017 року в м. Дніпро на базі парку розваг «Лавина» був проведений Всеукраїнський фестиваль технічної творчості «INTERPIPE TECH FEST – 2017». На запрошення УКРАЇНСЬКОГО ДЕРЖАВНОГО… Read more »

Ми чекаємо !

Ми чекаємо !

Запрошуємо всіх бажаючих учнів до Центру науково – технічної творчості учнівської молоді

Чемпіонат України з судномодельного спорту серед учнівської молоді в моделі секцій  «FSR»

Чемпіонат України з судномодельного спорту серед учнівської молоді в моделі секцій «FSR»

З 11 по 17 липня 2017 року команда вихованців ЦНТТУМ у складі: Гурова Руслана, Корнєва Івана, Рось Ростислава, Гудкова Віктора та керівника команди Чистова Ігоря Миколайовича прийняла участь у Чемпіонаті… Read more »