Новокостянтинівська загальноосвітня школа І-ІІІ ступенів

ЛАСКАВО ПРОСИМО!

Новокостянтинівська школа сьогодні – це 142 учні 1-11 класів, це 19 вчителів, відданих своїй праці і дітям, серед них 10 спеціалістів вищої категорії, 2 вчителя-методиста, 8 старших вчителів, 5 відмінників освіти. Але, і це мабуть головне, 10 нинішніх вчителів є випускниками Новокостянтинівської школи. Найважливіший здобуток школи – це успіхи її випускників, які старанно працюють в різних сферах і різних куточках нашої держави та за її межами.

За останні 11 років школа підготувала 11 срібних і 8 золотих медалістів, учні школи є активними учасниками і призерами районних, обласних та республіканських олімпіад та конкурсів.

І ось уже 37 років діє Новокостянтинівська середня школа, яка разом з усіма односельцями переживає політичні та економічні бурі, вчиться виживати в умовах ринкової економіки і, як і раніше, випускає в життя своїх дітей – пташенят.

Час не стоїть на місці: вилітають з гнізда дорослі пташенята, на їх місці з'являються нові, а школа жила, живе і буде жити далі, чекаючи щороку 1 вересня своїх учнів, і рушаючи знову у довгу мандрівку Країною Знань.

Спасибі всім, хто допомогав школі у 2016 - 2017 н.р. : батькам, СТОВ ім Мічуріна, сільраді! Зараз у кожному кабінеті та в коридорах на підлозі лінолеум, комп'ютерна техніка, Інтернет. За літо зроблено поточний ремонт будівлі школи, придбано 3 системних блоки у кабінет інформатики, футбольні, волейбольні та баскетбольні м'ячі та мати у спортивну залу, стенди з військово -патріотичного виховання, поставлено двері з вулиці до початкової ланки, прикріплено два великих банери у їдальню, придбано банери на свята, закінчуємо поточний ремонт даху. Чекаємо на обіцяний адміністрацією району капітальний ремонт школи у цьому році тому, що дах протікає, і потрібна термосанація всієї будівлі, - у школі взимку холодно. А школа наша є базовою в освітньому окрузі. Ми посідаємо в районних олімпіадах 3 місце після двох райцентровських шкіл, та цього року мали в обласних олімпіадах два других місця з ІКТ, третє з астрономії, учня в МАН з фізики.


Новини

Опитування

Хто відвідував наш сайт?

Календар

Попередня Жовтень 2017 Наступна
ПВСЧПСН
 1
2345678
9101112131415
16171819202122
23242526272829
3031