День ЦО

19 квітня в нашій школі відбувя день цивільної оборони.

Напередодні і в День ЦЗ були проведені інструктажі та практичні заняття з формувань ЦЗ, що дало можливість ще раз скоординувати дії підрозділів і провести термінову евакуацію за 5 хвилин. З учнями початкової школи проведено роз'яснювальну роботу.

Проведене тренування показало, що члени педагогічного і учнівського колективів обізнані з правилами дій в надзвичайних ситуаціях і можуть організовано евакуюватись у небезпечне місце.

Усі учасники тренування суворо дотримувалися правил техніки безпеки.

/Files/images/SAM_5953.JPG/Files/images/SAM_5947.JPG


Флеш-моб "Приєднайся до Дня довкілля - посади яблуню - дитинства оберіг"

14 квітня 2016 року в Михайло – Жуківській ЗОШ І – ІІ ступенів був проведений флеш-моб "Приєднайся до Дня довкілля – посади яблуню – дитинства оберіг". Під час флеш-мобу було висаджено три яблуні. Активними учасниками стали всі класні колективи.

/Files/images/Фото1727.jpg/Files/images/Фото1731.jpg/Files/images/Фото1729.jpg


Виставка патріотичних букетів

/Files/images/Фото1707.jpg/Files/images/Фото1708.jpg


12 квітня Всесвітній день авіації та космонавтики

/Files/images/Фото1710.jpg/Files/images/Фото1700.jpg/Files/images/Фото1712.jpg/Files/images/Фото1711.jpg


Відповідно до Указу Президента України про відзначення Року англійської мови. 18 лютого 2016 року в школі була проведена рольова гра "У кафе".

/Files/images/Фото1679.jpg/Files/images/Фото1682.jpg


День пам'яті Героїв Небесної Сотні

В школі 19 лютого 2016 року відбулися наступні заходи:

1. Проведено позакласний захід "Небесна Сотня. Зима, що нас змінила" у ході якого учні 6 класу розповіли вірші про Героїв Майдану. Хвилиною мовчання під пісню – гімн Майдану "Пливе кача…" учнівський та педагогічний колектив вшанували пам’ять загиблих героїв.

2. В класних колективах були проведені виховні години, перегляд відеофільмів про трагічні події лютого 2014 року.

3. Підготовлений шкільний проект "Історія Майдану у фотографіях".

4. Оновлений шкільний куточок "Революція Гідності".

/Files/images/IMG_2368.JPG


27 річниця виведення військ із Афганістану

12 лютого 2016 року в школі відбувся захід "Біль Афгану".

На захід були запрошені воїни-інтернаціоналісти, які мешкають на території Григорівської сільської ради: Шингирій В.В, Молчанов С.М, Богач О.Б, Гребенюк В.В, Морозов В.Г. З вуст ведучих заходу звучали слова, які проникали в душу кожного, хто був присутній в залі.

Зі святом воїнів привітали Григорівський сільський голова Андрій Семіделіхін, директор школи Олена Коваленко, які побажали мирного неба над головами та ніколи не знати таких страшних подій. Воїнам було вручено квіти та подарунки.

В ході заходу були продемонстровані відеоматеріали, військові хроніки, звучали пісні афганської тематики. Присутні воїни ділилися між собою спогадами про страшні військові дії, впізнавали знайомі місця, які демонструвалися із військових хронік. Це ще раз об»єднало побратимів сильними вузлами військової дружби. Присутні воїни- афганці запропонували ввести традицію зустрічатися в Михайло - Жуківській ЗОШ І-ІІ ст кожного року.

Не залишилися байдужими і мешканці села. які були присутні на заході. Хвилиною мовчання всі присутні вшанували пам»ять тих, хто не повернувся з війни. Після заходу воїнів – афганців запросили до святкового столу, який став можливий завдяки спонсорам – ВАТ «Людмилівський елеватор» (директор Михайлик В.В.), головам фермерських господарств: Пернацькому П.О., Андрющенко В.Л, одноосібникам Дегтяр В.О, Дзудзело І.В., сільському голові Семіделіхіну А.В. Своєю гостинністю порадував колектив школи. На згадку про зустріч було зроблено фото ,яке залишить пам ять в історії та у кожного, хто був присутній на заході.

/Files/images/IMG_2343.JPG/Files/images/IMG_2350.JPG


День Соборності України

22 січня наш народ урочисто відзначає чергову річницю проголошення Акту Злуки (об'єднання у 1919 році східних і західних українських земель у єдину Соборну українську державу). І хоч Акт Злуки тоді реалізувати не вдалося, він є яскравим виявом прагнення українців до національної єдності. Як відомо, державна незалежність України була відновлена лише 24 серпня 1991 року.

З приводу цього свята,в нашій школі відбулася урочиста лінійка і флеш - моб присвячений Соборності України "Ланцюг єднання".

/Files/images/SAM_5789.JPG/Files/images/SAM_5805.JPG/Files/images/IMG_2298.JPG/Files/images/IMG_2295.JPG


Відповідно до наказу Міністерства освіти і науки України від 13.08.2014 р. № 1/9 – 412 «Про проведення Уроків мужності».

В нашому навчальному закладі було сплановано цикл Уроків мужності, які стали фундаментом формування у дітей та молоді сучасної національної ідентичності на кращих прикладах мужності і звитяги, на героїзмі сучасної боротьби за незалежність і цілісність держави. Такі Уроки були проведені в усіх класних колективах нашої школи. Крім того 27.11.2014 року був в школі відкритий куточок «Героям АТО», де розміщена інформація про героя, який мешкає біля нашого села на ст. Людмилівка Цапенко Олексія, який був поранений під час виконання бойового завдання. Олексій був учнем нашої школи і ми всі пишаємося такими Героями, як він!

Делегація нашої школи відвідали військову частину в с. Мартинівка Вознесенського району 05.12.2014 року на чолі з директором школи Коваленко О.П., де зустрілися з особовим складом військової частини. Велика робота була проведена вчителями школи Сабодаш Т.С., Молчанової Л.М., щодо збору теплих речей для воїнів АТО. Всі зібрані речі були передані у територіальний центр, а потім волонтерами і безпосередньо доставлені в зону АТО.

/Files/images/IMG_1027.JPG

Любов до України, самовідданість і патріотизм її захисників, активна громадська позиція українців особиста відповідальність за долю держави – це і є метою виховної роботи школи.

Слава Україні!

Героям Слава!


Відкриття куточка

27 листопада в нашій школі відбулося урочисте відкриття куточка, присвяченого Революції Гідності і воїнам, які воюють в зоні АТО. На відкритті були присутні т.в.о. голови Братської РДА Кузьміна О.П., представники структурних підрозділів райдержадміністрації, сільський голова Єфіменко В.І, педагогічний колектив нашої школи. Вдалий сценарій, влучно підібрані слова, які звучали з вуст педагогів нашої школи не залишили нікого байдужими. Молчанова Л.М., Сєнцова О.С., Семіделіхіна Н.В., Сабодаш Т.С., Квятковська А.Б., Гулій О.Ф. попрацювали над експонатними матеріалами кутка.

/Files/images/IMG_0971.JPG /Files/images/IMG_0967.JPG/Files/images/IMG_0972.JPG

В цей день в школі відбувся ярмарок, який був проведений зусиллями школи та дитячого садка. На відкриті були присутні почесні гості, батьки, мешканці села. Директор школи Коваленко О.П. зазначила, що кошти, які будуть зібрані під час проведення ярмарки будуть направлені на допомогу бійцям АТО.

Ведучими ярмарки були Сєнцова О.С. вчитель початкових класів та Пірязєва Т.Ю. вихователь дитячого садка. На ярмарку було все: пісні та танці у виконані учнів школи та дитячого садка, яскравий гумор і чудова українська випічка, рулети, груші, яблука та багато ще корисного і смачного!

Слава Україні! Героям слава!

/Files/images/IMG_0980.JPG/Files/images/IMG_0983.JPG/Files/images/IMG_0993.JPG/Files/images/IMG_0990.JPG/Files/images/IMG_0985.JPG


Змагання з міні футболу

Погожі жовтневі дні продовжують радувати нас своїм теплом та гарною погодою. І саме в один із таких днів 10 жовтня до Михайло – Жуківської ЗОШ з’їхалися учні трьох шкіл: Григорівської ЗОШ І- ІІІ ст., Костуватської ЗОШ І - ІІ ст., Кам’яно – Костуватської ЗОШ І – ІІ ст. на зональні змагання з міні-футболу. Перед початком змагань команди привітали одна одну, побажали успіхів. Слово взяли директор школи Коваленко О.П., головний суддя Куксенко Т.М.. Вони висловили радість з приводу такої зустрічі, сподівання на гарну гру, суддями по черзі були вчителі Грединарь А.В., Кушніков В.В., Овчаренко Р.І.

В результаті запеклих змагань команда Костуватської ЗОШ виборола І місце, команди Кам’яно – Костуватської ЗОШ, Михайло – Жуківської ЗОШ, Григорівської ЗОШ відповідно посіли ІІ, ІІІ, IV місця.

Після зустрічі директор нашої школи Коваленко О.П. вручила переможцям кубок, а грамоти всім учасникам вручив вчитель фізичної культури Кушніков В.В. На протязі всієї гри на стадіоні за станом здоров’я гравців слідкувала фельдшер Михайло – Жуківського ФАПу Савінова Т.М.

Для відновлення втрачених сил командам був запропонований солодкий чай з цукерками та печивом.

Всі учасники змагань залишилися задоволені. Висловили сподівання, що це була не остання така зустріч.

/Files/images/IMG_0764.JPG/Files/images/IMG_0806.JPG

/Files/images/IMG_0772.JPG/Files/images/IMG_0906.JPG/Files/images/IMG_0905.JPG/Files/images/IMG_0904.JPGВчитель фізичної культури

М - Жуківської ЗОШ І-ІІ ст..

Кушніков В.В.

Мирна хода

/Files/images/IMG_0646.JPG/Files/images/IMG_0621.JPG/Files/images/IMG_0613.JPG/Files/images/IMG_0606.JPG

Новини

Опитування

Хто відвідував наш сайт?

Календар

Попередня Грудень 2017 Наступна
ПВСЧПСН
 123
45678910
11121314151617
18192021222324
25262728293031