Олімпійський тиждень!

З 4 по 8 вересня в школі проводились спортивно – масові заходи присвячені святкуванню Дня фізичної культури і спорту.

Протягом тижня було проведено наступні заходи:

1. Олімпійський урок – було проведено в усіх класах. Відбулися бесіди про олімпійські види спорту та історію виникнення олімпійських ігор.

2. Естафети «Веселі старти» для учнів 2-4 класів. Це традиційний вид змагань для молодших школярів, участь у якому завжди викликає велику радість, приносить заряд енергії і позитивний настрій як для самих учасників, так і для вболівальників та вчителів.

/Files/images/olmpyskiy__tijden/Рисунок8.jpg

3. Змагання батьків та дітей «Тато, мамо, я – спортивна сім’я» (1 клас). Приємно, що наші першачки та їхні батьки проявили спритність та кмітливість. Сподіваємось, що і надалі наш 1 клас буде таким же активним.

/Files/images/olmpyskiy__tijden/Рисунок1.jpg

3. Перетягування линви– це теж один із традиційних для нашої школи вид змагань. Спортивні естафети приносять захоплення та вчать бути справжньою командою. Участь приймали учні 5- 7класів.

/Files/images/olmpyskiy__tijden/Рисунок9.jpg

8. Традиційним видом спорту для нашої школи є волейбол.Учні 9-11 класу проявили всі свої здібності.

/Files/images/olmpyskiy__tijden/Рисунок10.jpg

9. Не можна не відмітити наших вболівальників, які дуже активно підбадьорювали учасників змагань оплесками, голосними вигуками та запальними танцями.

Шевченківські дні!

У 2017 році Україна відзначає 203 річницю з дня народження великого українського українського поета Тараса Шевченка. Щороку в Україні відзначають "Шевченківські дні" 9 і 10 березня, які потрапляють на роковин народження і смерті поета.

/Files/images/05358f54f3.jpg

Віфлеємський вогонь миру наближається до України!

Віфлеє́мський Вого́нь Ми́ру— міжнародна щорічна скаутська акція до святкувань Різдва Христового, котра полягає у поширенні символічного вогню, запаленого на місці народженняІсуса Христа

Акція започаткована1988року Австрійською телерадіокомпанією як благодійний вчинок— донести світло з символічного місця народження Ісуса Христатим, котрі святкуютьРіздвопоза домом— у лікарнях, сиротинцях тощо. Того ж року ініціатива була підхоплена скаутами Відня, а основним ініціатором виступив скаутський провідник Бертль Ґрюнвальд (нім.Bertl Grünwald).

До Європи Вогонь з Віфлеєму наприкінці листопада привозять літакому спеціальному контейнері австрійські скаути, а вже від Віднявін мандрує з рук у руки, так званою «скаутською естафетою», цілою Європою. Від Австрії, через Словаччину та Польщу, у середині грудня, Вогонь потрапляє і в Україну.

Вифлеємський Вогонь Миру як світло тепла, миру, злагоди і сподівання мандрує світом, долаючи кордони і єднаючи християн у передденьРіздва Христового. Ідея Вогню і його простий символізм— мир, радість і братерство— прихильно сприйнялися українською громадою продовж останніх років, становлячи для багатьох з нас доповнення під час святкуванняРіздва.

Вифлеємський Вогонь Миру постійно горить уВифлеємі, на місці народженняІсуса Христа. Не слід плутати його зЄрусалимськимвогнем, що запалюється наВеликдень. Цей вогонь є спомином про прихід на землюІсуса Христа, котрий є символом любові та миру, визволенням від гріхів. Він визволяє людей з розпачу і дає силу, сподівання та надію.

Вскаутськомупоясненні палаючий вогник символізує очікування в періодпостута повну жертовність. Світло є символом випромінювання добра, душевного спокою, любові до людей і до світу. Рівночасно, цей промінчик— це солідарність зі всіма, хто є далеко. Солідарність з убогими, поєднання зХристом, котрий народився в убогості. У XII столітті один учасникХрестових походівпривіз це світло зВифлеємаяк дар для своєї родини і близьких, як символ найбільшого добра. І через століття саме з рук в руки, від одногоскаутськогоосередку до іншого, творячи «скаутську естафету» та єднаючи скаутів світу, Вифлеємський Вогонь долає безлічкордоніві потрапляє до всіх, хто чекає на світло тепла, спокою та віри.

Вогнем з Вифлеєму люди можуть запалити свічки вдома на Святу Вечерю. Крім того, Вогонь заносять до сиротинців, лікарень, щоб ті, котрі перебувають далеко від своїх родин, могли відчути тепло Вифлеємської зірки. Традиційно Вогонь зберігається в церкві до Йордану— до 19 січня. Потім його можна погасити. Люди можуть брати Вогонь на кожну Святу Вечерю або гасити раз запалену від Вогню свічку— за твердженням священиків, від цього святість Вогню не втрачається.

У минулому році Врадіївщина вперше отримала Віфлеємський вогонь від українських посланців миру.

Цього року ми також маємо можливість одними з перших отримати його з рук делегації скаутів Миколаївського обласного осередку ВМГО НОСУ, які зараз перебувають у Відні.

Районний етап предметних олімпіад

19.11 - з хімії, російської мови та літератури;

20.11 - з інформатики;

26.11 - з географії;

27.11 - з економіки;

03.12 - з трудового навчання;

04.12 - з математики;

10.12 - з фізики та історії;

11.12 - з екології;

17.12 - з інформаційних технологій і англійської мови;

18.12 - з біології, німецької, французької та іспанської мов;

24.12 - з правознавства, української мови та літератури та астрономії.


ДПА ШКОЛЯРІВ У 2017 РОЦІ

Порядок державної підсумкової атестації узагальних середніх навчальних закладаху 2016/2017 навчальному році не зміниться. Про це повідомив директор департаменту загальної середньої та дошкільної освіти Міністерства освіти і науки України Юрій Кононенко під час прес-конференції 21 вересня.

«Державна підсумкова атестація відбудеться відповідно доПоложення про ДПА, що затверджено наказом МОН у 2014 році. На цей час ніяких змін не передбачається», - розповів Юрій Кононенко.

Державна підсумкова атестація випускників загальних середніх навчальних закладів І ступеня (початкова школа) розпочнеться 15 травня, ІІ ступеня (основна школа) - 1 червня, а для випускників шкіл ІІІ ступеня – 23 травня.

Перелік предметів, з яких буде проводиться державна підсумкова атестація для випускників шкіл І - ІІ ступенів, порівняно з минулим роком, не зміниться. Зокрема, для загальноосвітніх навчальних закладів І ступеня – це українська мова, літературне читання, математика.

«Для випускників тих закладів, де навчання відбувається мовою національних меншин або вивчається одна з мов національної меншини, випускники можуть пройти державну підсумкову атестацію з мови національної меншини за рішенням педагогічної ради навчального закладу та з урахуванням побажань батьків», - додав директор департаменту МОН України. При цьому Кононенко зауважив, що у початковій школі державна підсумкова атестація - це звичайна контрольна робота, яка проводиться для того, щоб оцінити рівень навчальних досягнень дітей.

«Діти не повинні відчувати дискомфорт та отримувати стрес від участі в державній підсумковій атестації, треба їх налаштовувати на звичайну роботу», - пояснив він.У навчальних закладах II ступеня, як і минулого року, випускники обов’язково складатимуть ДПА з української мови та математики, а також ще з одного предмета, який буде обирати педагогічна рада школи.

Це може бути один із предметів з такого переліку: зарубіжна література, іноземна мова, історія України, всесвітня історія, правознавство, географія, біологія, хімія, фізика, інформатика, мова національної меншини для загальноосвітніх навчальних закладів з навчанням або вивченням такої мови та інтегрований курс літератури.

Державна підсумкова атестація випускників старшої школи загальноосвітніх навчальних закладів (шкіл ІІІ ступеня), то вона розпочнеться з 23 травня і буде проходити у формізовнішнього незалежного оцінювання.

ДПА у формі ЗНО випускники шкіл складатимуть з трьох предметів: українська мова, математика або історія України та ще з одного предмета за власним вибором.

Окрім того, у навчальному закладі для випускників ЗНЗ з навчанням або вивченням мов національних меншин, може бути проведена державна підсумкова атестація з мови національної меншини за бажанням самого випускника.


/Files/images/зно.png

Увага! Реєстрація на участь в ЗНО розпочалася!

1 лютого розпочалася реєстрація на участь в ЗНО, яка триватиме до 4 березня!

На що варто звернути увагу!

1. Реєстрація для участі у зовнішньому незалежному оцінюванні осіб, яким станом на 01 вересня 2015 року виповнилося 16 років, буде відбуватися за паспортами. Зважаючи на стислі терміни реєстрації, радимо якнайшвидше розпочати процедуру отримання паспортів.

2. Реєстрація для участі в ЗНО почнеться 1 лютого та триватиме до 4 березня.

3. Радимо визначитися із спеціальностями та навчальними закладами, до яких плануєте вступати, та ознайомитися з Правилами прийому до обраних Вами ВНЗ. Правила містять перелік конкурсних предметів, з яких вступники подаватимуть сертифікат зовнішнього незалежного оцінювання.

4. Звертаємо увагу, що навчальні заклади можуть вимагати для участі у конкурсі на однакові спеціальності різний перелік конкурсних предметів, з яких необхідно подавати сертифікат ЗНО.
У розділі«Підготовка до ЗНО»розміщено матеріали, які допоможуть Вам підготуватися до зовнішнього незалежного оцінювання.

ЛАСКАВО ПРОСИМО!

Раді вітати Вас на сайті нашого освітнього закладу!

Дорогі учні, батьки, колеги та всі, кому не байдужа наша освіта, вітаємо всіх з початком нового семестру, бажаємо вам сил і терпіння, творчості і завзятості, миру і злагоди.

Шановні колеги, батьки, учні і просто гості нашого сайту, напередодні Нового року прийміть наші сердечні привітання!

Дай Боже Вам любові і тепла,
Добра в сім'ї і затишку в оселі,
Щоб щастя світла музика текла
В різдвяні свята, щедрі і веселі!
Хай здійснює бажання рік Новий,
Хай ваше підприємство процвітає,
З чудовим святом, радості і мрій
Ми щиро і сердечно Вас вітаєм!

Питання? Відповідь!

Питання відсутні
Задайте Ваше питання
Для того, щоб задати питання на сайті, залогіньтеся або зареєструйтеся, будь ласка.

Фотогалерея

Дата останньої зміни 11 Вересня 2017

Цей сайт безкоштовний!