Новоінгульська загальноосвітня школа І-ІІІ ступенів Новоодеського району

ЛАСКАВО ПРОСИМО!

Раді вітати Вас на сайті нашого освітнього закладу!

/Files/photogallery/739/SAM_5557.JPG

Пролунав дзвінок, починаємо урок. Працюватимемо старанно, щоб почути у кінці, що у нашій рідній школі діти - просто молодці!

"Здоров'я дитини - багатство родини!" "Здоров'я народу - багатство країни!" Це і є пріоритетним напрямом у вихованні молоді нашої школи, яка живе за девізом: "Рухайся більше - проживеш довше".


Новорічне свято в Новоінгульській ЗОШ

25 грудня в школі відбулося святкування Нового року. Стіни школи було прикрашено новорічними плакатами, оригінальними гірляндами та прикрасами. Також милувала око лісова красуня - новорічна ялинка.

Розпочали свято учні 1-4 класів зі своєю концертоню програмою "Казка стукає в віконце". Свої здібності продемонстрували вихованці хореографічного та вокального гуртків. Новорічний ранок завершився солодким сюрпризом - подарунками від спонсорів.

/Files/images/DSCN1388.JPG

/Files/images/DSCN1390.JPG

/Files/images/DSCN1401.JPG

/Files/images/DSCN1420.JPG

Продовжили новорічну програму учні 5-11 класів. Глядачі побачили виступ фольклорного колективу школи, танцювальні та вокальні номери учнів.

/Files/images/DSCN1432.JPG

/Files/images/DSCN1453.JPG

Гарний новорічний настрій отримали як учасники концерту, так і глядачі.


28 листопада - День пам'яті жертв голодоморів

Вшанування пам'яті жертв голодомору 1932-1933рр. Детальніше: wym-1448810647995 /Files/images/Рисунок1.jpg


21 листопада - День Гідності та Свободи

/Files/images/i.jpg

13 листопада 2014 року Президент України Петро Порошенко підписав укази, згідно з яким українці щорічно 21 листопада відзначатимуть День Гідності і Свободи.

Новоінгульська ЗОШ також долучилася до відзначення цього свята.

В школі було проведено ряд виховних заходів, присвячених Дню Гідності та Свободи. Учні взяли участь у проведенні уроку-реквієму "Герої не вмирають". Було переглянуто та обговорено фільм "Небесна сотня" (з циклу "Зима, що нас змінила"). В школі організовано фотовиставку "Від революції Гідності до гідного життя"

/Files/images/DSCN0806.jpg

/Files/images/DSCN0791.jpg

Корисні посилання: wym-1448294586984


28 березня 2015 року на базі школи було проведено благодійний концерт

/Files/images/100_6930.JPG

"Велична і свята, моя ти Україна"

Організатор концерту - Голова профспілки Ковтун Любов Мколаївна, бібліотекар Новоінгульської ЗОШ

/Files/images/DSC08156.JPG

У народі кажуть: «Матір та Батьківщину – не обирають!». Тому на сьогоднішній день перед кожним українцем постало питання: « Що я можу зробити для тих, хто ціною свого життя та здоров'я захищає мене від лиха? Чим я можу допомогти Україні?»

Справжні патріоти своєї держави не можуть залишатися осторонь у такий складний час, тому і проводяться у великих містах, маленьких селах різноманітні акції, спрямовані на підтримку сил АТО.

Так, у селі Новоінгулка, у приміщенні школи 28 березня пройшов благодійний концерт "Велична і свята, моя ти Україно!", до якого залучилися учні, працівники школи та жителі села.

Метою заходу став не лише збір коштів воїнам АТО, а й піднесення патріотичного духу в серці кожної людини.

Концерт, який проходив у стінах школи, розпочав гурт дівчат у складі: Ковтун Любові, Гаврилюк Ірини, Скиби Любові, Сиваник Світлани, Петрусь Олени. Пісні у їхньому виконанні зворушили б, мабуть, і найхолодніше серце.

Зі сцени лунали виступи учнів школи Шимкової Наталії і Пашаєвої Любові.

/Files/images/DSC04374.JPG

/Files/images/DSC04370.JPG

Найактивнішими учасниками концерту був чоловічий колектив у складі: Кравця Сергія, Іваніцького Віталія, П'єхи Віктора, Шимкова Василя. Пісні у їхньому виконанні торкнулися ніжних струн глядацької душі, викликали захоплення та любов до рідної землі, отчого краю, материнського серця.

Танцювальні дитячі колективи "Джура" та "Подоляночка" подарували всім незабутні враження і веселий настрій.

Організувала захід Ковтун Любов Миколаївна, людина з активною життєвою позицією, що ніколи не стоїть осторонь життя громади.

А 4 квітня, на запрошення сільського голови Левчака М.Д., учасники самодіяльності виступили і в Кандибинській ЗОШ. Ця акція об’єднала співочий та танцювальний колективи двох сусідніх сіл. Бурхливими оплесками дякували глядачі виконавцям за душевні пісні про Україну та запальні танці: "Козачок", «Віночок», "Стихія", "Україна", "Палала".

Всі кошти, зібрані під час концертної акції, у сумі 2390 грн. передано профспілці Новоодеського відділу освіти для потреб бійців АТО.

Ми щиро бажаємо всім, хто зараз боронить наш край, повернутися додому живими і здоровими. Слава Україні! Героям Слава!

Новини

Опитування

Хто відвідував наш сайт?

Календар

Попередня Листопад 2017 Наступна
ПВСЧПСН
 12345
6789101112
13141516171819
20212223242526
27282930