Лукашівський навчально-виховний комплекс.

Рядки історії

В центрі села Лукашівка в 1976 році  була побудована нова восьмирічна школа, яка в 1990 році реорганізована в загальноосвітню школу І-ІІІ ступенів. У 2002 році отримала статус  " загальноосвітня школа І-ІІ ступенів", а в 2004 році - Лукашівський навчально-виховний комплекс "дошкільний навчальний заклад-загальноосвітній навчальний заклад І-ІІ ступенів". В школі навчаються не тільки Лукашівські діти , а й учні із сіл Лащівка та Єрмолаївка. Кожен новий рік діяльності навчального закладу - це сходинка на шляху до висоти Педагогічної та Людської.

 


НВК має структуру:

  • різновікова група дитячого садка;
  • початкова школа;
  • основна школа.


Мета НВК:
сприяти становленню, розвитку, вихованню компетентного учня, що здатний відповідати не тільки за себе, але й за оточуючих, бути справжнім патріотом, громадянином своєї держави.

Сьогодення школи

В НВК навчається 43 учні та 20 дошкільнят.
Шляхи розвитку НВК педколектив вбачає у створенні виховного середовища, розвитку творчого потенціалу як вчителів, так і учнів, учнівського самоврядування.
На основі принципів єдності національного і загальнолюдського, гуманізації, безперервності і наступності, диференціації та індивідуалізації , єдності навчання школярів - морально-патріотичне,правове, інтелектуальне, екологічне, естетичне, фізичне, трудове, родинно-сімейне виховання, формування навичок здорового способу життя.


Сайт создан с Mozello - самым удобным онлайн конструктором сайтов.

 .